Contacteaza Marketplace-urileLa nivelul Marketplace, in cazul tau, poti obtine asistenta suplimentara. Daca trebuie sa iei legatura cu Marketplace-urile, urmeaza instructiunile de mai jos.


Pe fiecare back-office Marketplace, poti accesa, de asemenea, o varietate de servicii care te ajuta sa-ti imbunatatesti afacerea (servicii de promovare, Google Shopping, produse sponsorizate, bannere, Fintech, instrumente buy-box etc.) Cdiscount ;Daca intrebarea ta se refera la inregistrare, poti scrie un mail la adresa registration.marketplace@cdiscount.com


In cazul in care contul tau a fost deja aprobat, cel mai bun mod de a comunica cu Marketplace-ul este sa deschizi un ticket prin intermediul back-office-ului tau de seller Cdiscount sau sa contactezi Managerul de cont, daca este cazul.


Cum sa deschizi rapid un ticket pe Cdiscount / Octopia : Tutorial rapid aici


Pentru mai multe informatii complete cu privire la solicitarile de contact Cdiscount, solicitarea unui apel etc ... poti urmari acest tutorial : https://cdiscount-marketplace.force.com/help/s/article/Comment-contacter-le-support-vendeur?language=en_USeMAG :


Poti scrie catre eMAG prin intermediul urmatorului link, selectand IMN ca subiect de ticket in meniul desfasurat : 


https://marketplace.emag.ro/claims/messages/new ePRICE : 

Poti scrie catre ePRICE prin intermediul supporto.venditori@eprice.itKaufland.de : 

Poti scrie catre Kaufland prin intermediul seller@kaufland-online.de