Configurarea contului IMN


Cum imi pot seta marketplace-urile de origine si de tinta?

Acest lucru se poate face cu usurinta prin adaugarea datelor de autentificare API ale marketplace-ului de origine existent si abonarea la marketplace-ul tinta, prin intermediul platformei. Verifica tutorialul video care arata cum să faci acest lucru in doar 3 minute! 

Video Tutorial in English 

Video Tutorial in French // Video Tutorial in German // Video Tutorial in Italian // Video Tutorial in Romanian

Cum imi gasesc datele de logare API?

Le poti prelua de pe urmatoarea pagina: API Credentials 


Am incercat sa introduc datele mele de autentificare API pe IMN, dar nu functioneaza - Care poate fi motivul?

Cand apare aceasta problema, trebuie sa te asiguri ca datele de autentificare API ale marketplace-ului asociat introduse pe IMN sunt cele corecte si pe care le identifici urmarind tutorialele de mai sus. Daca problema persista, te rugam, sa incerci sa stergi cookie-urile si memoria cache din browser si sa incerci din nou. Daca acest lucru nu este rezolvat, te rugam, sa testezi cu un alt browser.


Daca problema persista in ciuda acestor verificari, cel mai bine este sa contactezi si sa verifici validitatea API-urilor cu marketplace-ul respectiv. 


Te rugam, sa retii ca, in special, pentru API-urile eMAG, inainte ca acestea sa fie utilizabile pe IMN, eMAG trebuie sa fie contactat direct de catre Seller-ul care solicita activarea API pentru IMN (acesta este un pas suplimentar de securitate pe care ei il au, asa cum se explica pe scurt in tutorialul pdf respectiv).


In cazul in care va trebui sa contactezi Cdiscount, te rugam, sa faci acest lucru deschizand un ticket din sistemul lor de back-office.


Pentru celelalte marketplace-uri, acestea sunt canalele corespunzatoare:


eMag - imn.emag@emag.ro


Kaufland.de- seller@kaufland-online.de 


EPrice - imn@eprice.it

Am selectat un Marketplace de origine gresit pe IMN - Ce sa fac in acest caz?


Din motive de securitate, Marketplace-ul de origine nu se poate modifica.


Te rugam sa urmezi pasii de mai jos pentru a sterge si a crea din nou o setare de cont corecta a Marketplace-ului de origine:


1 - Sterge profilul IMN curent.


Acest lucru se poate face selectand „sterge” din sectiunea cu detaliile contului tau, asa cum poti vedea in captura de ecran disponibila aici:  Delete your IMN Account


2 - Creeaza un nou cont IMN. Foarte important: contul trebuie sa fie creat cu un alt e-mail, deoarece primul va fi inactivat. In noul cont, va trebui sa selectezi „Nu trebuie sa ma inregistrez pe marketplace-uri noi, am deja conturile mele” in timpul procesului de inregistrare, deoarece ai completat deja toate informatiile si ai primit datele de autentificare - ulterior, contul IMN va fi creat in cateva secunde.
Cum imi pot schimba parola IMN ?

Pentru a schimba parola, va trebui sa te deconectezi de la profilul tau, iar atunci cand incerci sa te conectezi din nou, va trebui sa dai click pe „am uitat parola” si sa urmezi pasii pentru a crea una noua.